Timelapse Camera van Brinno

Altijd al een timelapse video willen maken? Dit is vanaf nu zeer eenvoudig en bovendien  betaalbaar! Met een Brinno Timelapse camera is het maken van een timelapse video kinderspel. Het is een kwestie van instellen, opnemen en genieten van indrukwekkende videobeelden. Dit alles klant en klaar en zonder ingewikkelde procedures.

 info@obspro.nl

Toont 1 - 7 uit 7 items
Toont 1 - 7 uit 7 items

Wat is een timelapse video?

Simpel verwoord is een timelapse video een video met met een versnelde weergave van de werkelijkheid. Zo kun je bijvoorbeeld een video maken van een snelweg waarbij, tijdens het afspelen, het verkeer razendsnel voorbij schiet. Of de fabricage van een product in minuten in plaats van uren. Dit soort beelden worden veelal gebruikt in  bedrijfs- en marketingfilmpjes maar ook in de natuur of bij feesten. 

Waarom een timelapse camera van Brinno?

Brinno heeft het betaalbaar en bovendien simpel gemaakt voor de particulier om een timelapse video te maken. Geen dure camera meer en niet uren in een studio doorbrengen om het perfecte filmpje te maken. Instellen, neerzetten en na afloop direct de timelapse video gebruiken. 

Wat zijn de voordelen van de Brinno Timelapse camera?

De voordelen van Brinno Timelapse camera's zijn:

  • Het systeem is erg eenvoudig in de bediening
  • Idereeen kan nu een timelapse video maken
  • Het design van de camera is simpel, strak en compact
  • Preview van de opname door het LCD scherm aan de achterzijde
  • Laag energieverbruik, tot wel 3 maanden openemen met 1 set batterijen
  • Uitgebreide instellingen voor belichting, interval beelden en timer functie
  • Brinno timelapse camera zijn de polaraid camera op het gebied van timelapse fotografie

 

Wil je meer weten over onze Brinno producten?

Kijk gerust rond op onze website met uitgebreide productinformatie. Wil je liever direct contact en antwoord op je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag met gepast advies, zodat je de juiste keuzes kunt maken.